top of page
marmor-

Det är vi som är Peggis!

Hos oss hittar du ett väl sammansvetsat team med experter på allt inom hår!
Peggis_fav_red-20.jpg

Peggi

Grundare/Ägare & Frisör

Att bli frisör drömde jag om redan som liten och det har jag aldrig ångrat. Jag och min syster Sofi startade Peggis Barber Shop 1981. Att få vara kreativ och skapa är något som jag brinner för. Som frisör är jag väldigt lyhörd, med dina önskemål och min kunskap skapar en ny frisyr.

Peggis_fav_red-19.jpg
Peggis_fav_red-17.jpg
Peggis_fav_red-18_edited.jpg

Sofi

Ellen

Lovisa

Grundare/Ägare & Frisör

Frisör

Frisör

Jag har drivit Peggis Barbershop tillsammans med min syster sedan 1981. Frisöryrket är för mig ett sätt att få skapa, träffa trevliga kunder och få utlopp för min kreativitet.

Jag har även lång erfarenhet av att jobba med peruker och hårdelar,

Mitt stora intresse har alltid varit hår, styling och mode, så yrkesvalet föll naturligt på frisör.

Jag har alltid tyckt om att träffa olika typer utav människor så en blandad kundkrets passar mig perfekt, även om jag brinner extra mycket för färg och färgtekniker.

När jag inte jobbar håller jag mig ute på landet bland familj och hästar.

2009 började min frisörutbildning. Jag har sedan dess jobbat på Peggis. Jag är en passionerad frisör som brinner för det jag gör, att kunna möta det sociala med det kreativa är en fantastisk mix. Min stora passion är att skapa med färg, att ge håret nytt liv med färg och lyster. Jag är även diplomerad inom peruker och extensions. Utöver mitt arbete njuter jag av att tillbringa tid med min familj, vara i skärgården och träning. Den balansen mellan jobbet och min fritid passar mig perfekt.

marmor-

VÅR HISTORIA

Redan från barnsben hade systrarna Peggi och Sofi en dröm om en egen salong. 1981 gick det från att vara just en dröm till verklighet. Genom deras passion för yrket har Peggis Barbershop ständigt utvecklats och är idag en toppmodern salong som alltid följer med i de senaste trenderna. 

Sedan 1990 jobbar vi dessutom med peruker och har avtal med Landstinget. Idag hittar du salongen belägen i anslutning till industrilandskapet, i hjärtat av Norrköping, med en bred kundkrets i alla dess åldrar och hår.

Tack söta Sofi för att du gjorde mig så fin igår. Nu står jag mig i konkurrensen med damerna i New york!!

Mari

bottom of page