top of page

Håravfall

Varför håravfall? Hur går det till när man införskaffar peruk? Vad är en rekvisition? Hur använder man den? Hur stort bidrag kan man räkna med? Vad händer under salongsbesöket? Det finns alltid många frågor som dyker upp vid beskedet om håravfall.

Vi finns här för att besvara alla frågor du har, högt som lågt! Tveka inte att boka in en konsultation eller kontakta oss via någon av våra kontaktytor.

marmor-

Vi är specialutbildade inom peruker/hårersättningar och samarbetar med Landstinget Östergötland.

Om du vill läsa mer om olika orsaker till håravfall och peruker besök sidan Enkelt om peruker. En webbplats med just allt – om peruker.

"Enkelt om Peruker bygger på den enkla idén att göra det lättare för personer som drabbats av håravfall.
Här finns komplett information om peruker, håravfall, införskaffande av peruk, salongsbesök, landstingsbidrag och mycket mer."

Peggis peruk-specialister

1990 började jag, Sofi, arbeta med peruker. Att hjälpa kunder är väldigt stimulerande. Efter att ha genomgått ett flertal kurser och utbildningar fick jag det gesällbrev som på den tiden krävdes för att vara auktoriserad inom peruk och hårersättningar.

Vårt arbete handlar om att skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder, oavsett om det behöves en peruk av medicinska skäl, sjukdom, eller helt enkelt att en vill utforska olika stilar.

Vissa kunder vill göra sig fina för en kväll, andra för en längre tid.

 

Vi förstår vikten av att hitta den perfekta peruken som inte bara passar ens stil utan också förstärker ens självförtroende. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av peruker, hårersättningar och hårprodukter – samt turbaner, tillbehör och hårprodukter.

Att få se våra kunder stråla när de bär sina peruker är något vi alltid eftersträvar och detta är något som även ger oss en otroligt givande upplevelse.

Sofi

Jag, Lovisa utbildade mig inom peruker 2014.

Jag har en stark kärlek för att hjälpa människor att känna sig självsäkra och vackra genom peruker. 

Vi ser det som ett oerhört förtroende att få hjälpa den här kundgruppen och ser verkligen till att bjuda på tid, service, kunskap och förtroende så att peruken och hårersättningen blir perfekt och kunden känner sig fin i sin vardag.

 

Vi tror och har även fått det bekräftat genom flera kunder att det är jätteviktigt att känna sig fin och nöjd med sitt utseende vid rehabiliteringen av sin sjukdom.

Vi har avtal med Landstinget och sekretess gäller naturligtvis hos oss. 

Oavsett om du är nyfiken på peruker eller behöver professionell rådgivning finns vi här för att hjälpa dig.

 

Vi ser fram emot att göra din upplevelse personlig och positiv. 

bottom of page