PERUKMAKERI

1990 började vi arbeta med peruker. Efter att ha genomgått ett flertal kurser och utbildningar erhöll vi det gesällbrev som på den tiden krävdes för att vara auktoriserad inom peruk och hårersättningar. Vi arbetar med alla slags hårersättningar och klipper och syr in så att de passar på bästa sätt och blir personliga.Vissa kunder har i avsikt att göra sig fina för en kväll, andra för en längre tid.

För dig med sjukdom erbjuder vi ett stort utbud av olika peruker och hårersättningar av diverse olika modeller, färger och former. Vi ser det som ett oerhört förtroende att få hjälpa den här kundgruppen och ser verkligen till att bjuda på tid, service, kunskap och förtroende så att hårersättningen blir perfekt och kunden känner sig fin i sin vardag. Vi tror och har även fått det bekräftat genom flera kunder att det är jätteviktigt att känna sig fin och nöjd med sitt utseende vid rehabiliteringen av sin sjukdom.

Vi har avtal med Landstinget och sekretess gäller naturligtvis hos oss. Vi håller oss ständigt uppdaterade och aktiva med det senaste genom kurser och utbildningar. Ring gärna eller välkommen in på salongen för en konsultation.

www.Cancerkompisar.se – Vi stöttar Cancerkompisar, en organisation för dig som har en anhörig som insjuknat i cancer.