OM SALONGEN

Sedan 1981 har Peggis Barbershop drivits av systrarna Peggi och Sofi, som redan sedan barnsben haft en vision om att öppna en egen salong. Beläget i anslutning till industrilandskapet i hjärtat av Norrköping hittar du idag salongen, med en kundkrets som innefattar människor i alla åldrar och av alla olika karaktär. 

Vår främsta ambition är alltid att göra dig som kund maximalt nöjd med hjälp av vår höga profession och goda service. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste hårtrenderna och teknikerna, och använder oss endast av produkter vi anser är fullt representabla till att kunna ge våra kunder den optimala känslan och slutresultatet. Att du ska känna ett personligt bemötande och en hemtrevlig stämning på salongen är av största prioritet för oss. Vi strävar efter våra kunders fulla förtroende för att tillsammans kunna skapa ett hår som kompletterar dig som person och får ditt yttre att stråla!

Vi erbjuder behandlingar såsom klippning, färg, uppsättning, styling, extensions, permanent, peruk etc. Se salongsmeny för vidare information.